Perfect!

Before we configure your new flow, let's talk a bit about your requirements and how the framework functions.

Which one are you interested in?

We preconfigure everything

Expert preconfiguration

Integration support

Conversion increase guarantee

Set it up yourself

Self-integration

€29/month

Our beta is full

Starter

Self-integration

Customization options

Self-improving conversion optimization

Automatic updates without release

€0.49 per additional sign-up

Packages

Simple pricing, no surprises

Starter

Enterprise Features

More volume

Mega volume

Set it up yourself

50 monthly sign-ups

Self-integration

Customization options

29

per month

Get started

Your new checkin experience is guaranteed to increase your conversion rate

Enter your email

Your new checkin experience is guaranteed to increase your conversion rate

Are you sure this email is correct?

Anders Borg ny ordförande i Checkin.com Group (tidigare Regily)

Vid det svenska techbolaget Regilys årsstämma 26 april röstades investeraren och före detta finansministern Anders Borg in som ny styrelseordförande. Samtidigt blev det klart att Avanzas tidigare vice VD och CFO Birgitta Hagenfeldt också tar plats i styrelsen. På årsstämman beslutades också om ett namnbyte på bolaget från Regily till Checkin.com Group som en del i förberedelserna inför en snar notering på First North.

Tillträdande ordförande Anders Borg, som har följt bolaget sedan starten och även varit investerare sedan 2018, säger i en kommentar:
- Vi har haft strategiska diskussioner kontinuerligt under hela min tid som investerare och jag tror mycket på den spännande resan framåt. SaaS-mjukvaran är unik i sitt slag och Checkin.com Groups förmåga att växa globalt från dag ett lovar gott. Det är en styrka att affärsmodellen redan är lönsam och att produkten kan skalas snabbt både när det gäller branscher och geografier. I stort sett alla bolag som möter sina kunder på nätet idag och i framtiden kommer ha nytta av att på ett enkelt sätt hjälpa fler kunder att ansluta sig till deras tjänst.

Anders Borg ersätter därmed toppjuristen Maria McDonald som efter 4 år som ordförande i bolaget fortsätter som ledamot i styrelsen. 

En annan tungviktare som ansluter till Checkin.com Groups fortsatta resa är Birgitta Hagenfeldt. Hon var tidigare vice VD och CFO för en av Sveriges mest framgångsrika banker, Avanza, där hon arbetat i 13 år. 

- För mig känns det väldigt spännande att få chansen att arbeta med ett tillväxtbolag som är i ett så starkt utvecklingsskede av sin resa. De aktieägare som redan investerat är en fin kvalitetsstämpel på bolagets arbete hittills och de höga ambitionerna som finns inför framtiden. Jag tror att min erfarenhet från arbete med börsbolag och finansiella tjänster kommer att bidra till Checkin.com Groups aggresiva tillväxtplaner, kommenterar Birgitta Hagenfeldt.

Checkin.com Group har utöver Anders Borg några av landets tyngsta tech-investerare bakom sig. Bland annat så har TIN fonder, Nicklas Storåkers, Erik Selin, Knutsson Holdings, Norron Fonder och Eirik Winter investerat i bolaget.

- Anders har följt oss på nära håll under flera år och redan bidragit till våra framgångar genom sin starka förmåga att tänka långsiktigt och strategiskt. Han har också bidragit starkt med att vi ska hamna rätt i de globala trender som påverkar marknaden och våra kunder. Därför känns det grymt kul att han nu tar över ordförandeklubban. Att också få in Birgitta i styrelsen ger oss en erfarenhet som är svårslagen. Vi har globala ambitioner med vår mjukvara på en nivå som många kanske inte riktigt har förstått ännu och därför känns det grymt bra att nu ha Anders och Birgitta med ombord , avslutar Checkin.com Groups grundare och VD Kristoffer Cassel.

Checkin.com Group grundades med fokus att utmana existerande och tråkiga processer för registrering, identifiering och login på nätet, något som man snabbt blev världsledande på med sin checkin-mjukvara. Initialt har bolaget valt att satsa på vertikalerna Fintech, iGaming och Subscriptions, där iGaming historiskt sett har varit bolagets största vertikal. Checkin.com Group ser på sikt alla produkter och tjänster som säljs online som sin möjliga framtida marknad.

 

För mer information, kontakta:

Jonas Köpniwsky, Head of Communications Checkin.com Group, [email protected]

Om Checkin.com Group
Den första raden kod för Checkin.coms ramverk skrevs redan 2017. Företagets målsättning ha varit tydlig sedan dess, att etablera en ny standard för checkins på internet. Bolagets SaaS-mjukvara kombinerar flertalet UX-system, datakällor och identifieringslösningar för att omgående skapa den optimala checkinupplevelsen för varje användare. Bolaget rekryterar och arbetar globalt för att hitta och behålla de bästa talangerna i världen, och har sitt huvudkontor i Stockholm.

 

non-regulatory

Checkin.com Group genomför IPO om 45 Mkr på Nasdaq First North Growth Market