Perfect!

Before we configure your new flow, let's talk a bit about your requirements and how the framework functions.

Which one are you interested in?

We preconfigure everything

Expert preconfiguration

Integration support

Conversion increase guarantee

Set it up yourself

Self-integration

€29/month

Our beta is full

Starter

Self-integration

Customization options

Self-improving conversion optimization

Automatic updates without release

€0.49 per additional sign-up

Packages

Simple pricing, no surprises

Starter

Enterprise Features

More volume

Mega volume

Set it up yourself

50 monthly sign-ups

Self-integration

Customization options

29

per month

Get started

Your new checkin experience is guaranteed to increase your conversion rate

Enter your email

Your new checkin experience is guaranteed to increase your conversion rate

Are you sure this email is correct?

Checkin.com Group beviljas patent i USA

Checkin.com Group (STO:CHECK) har av United States Patent and Trademark Office (USPTO) erhållit patent för bolagets teknik för datainsamling. Patentet omfattar den process som utgör kärnan i bolagets unika SaaS-mjukvara. Bolaget investerar starkt inom forskning och utveckling av sin mjukvara och har även andra pågående patentansökningar i fler marknader.

- Nordamerika är en viktig marknad för oss och därför känns det kul att få vårt första patent beviljat här. Det är på sätt och vis också ett kvitto som visar att vår kärnteknik är så innovativ att den kan skyddas. Vi investerar extremt mycket i R&D och jobbar kontinuerligt med att skydda våra innovationer på ett bra sätt och det känns fint att konstatera att det arbetet nu burit frukt, kommenterar Kristoffer Cassel, medgrundare och vd för Checkin.com Group.

The United States Patent and Trademark Office (USPTO) har nyligen beviljat Checkin.com Group patent 11,074,594 med titeln “METHOD AND SYSTEM FOR GENERATING A DATA COLLECTION PROCESS IN A USER DEVICE”. USPTO är den amerikanska federala byrån för beviljande av amerikanska patent och registrering av varumärken, och patentet ger bolaget ensamrätt till den patenterade tekniken på den amerikanska marknaden under de kommande 20 åren.

- Vår satsning på forskning och utveckling är helt avgörande för att vi ska fortsätta leverera världsledande mjukvara till våra kunder. Under de senaste åren har vi investerat mycket i vår kärnteknik och vi tror och hoppas att detta är ett första av många resultat av det långsiktiga arbetet. Vi har bland annat flertalet andra pågående patentansökningar kring viktiga element i vår mjukvara. I slutändan är det vår långsiktiga kapacitet att fortsätta innovera vår mjukvara som ger oss förtroende både från nya och existerande kunder, avslutar Cassel. 

För information om patentet i sin helhet, besök den här länken, för ytterligare information om USPTO, besök https://www.uspto.gov/.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jonas Köpniwsky, Head of Communications, Checkin.com Group, [email protected]

Om Checkin.com Group:
Den första raden kod för Checkin.coms mjukvara skrevs 2017. Företagets målsättning har varit tydlig sedan dess, att etablera en ny standard för checkins på internet. Bolagets SaaS-mjukvara kombinerar flertalet UX-system, datakällor och identitetslösningar för att omgående skapa den optimala checkinupplevelsen för varje användare. Checkin.com Group har sitt huvudkontor i Stockholm, men arbetar och rekryterar globalt för att ha tillgång till de bästa talangerna i världen.

Checkin.com Groups aktie är sedan 2021 listad på Nasdaq First North Growth Market med kortnamn CHECK. Erik Penser Bank AB är Certified Adviser och nås på 08-463 83 00 eller via email: [email protected]

Mer information om bolaget finns på: https://group.checkin.com/investors/
 

non-regulatory

Checkin.com Groups mjukvara erhåller ackreditering från välrenommerade KJM, för åldersverifiering i Tyskland

regulatory

Checkin.com Group förvärvar snabbväxande teknikbolaget GetID