Perfect!

Before we configure your new flow, let's talk a bit about your requirements and how the framework functions.

Which one are you interested in?

We preconfigure everything

Expert preconfiguration

Integration support

Conversion increase guarantee

Set it up yourself

Self-integration

€29/month

Our beta is full

Starter

Self-integration

Customization options

Self-improving conversion optimization

Automatic updates without release

€0.49 per additional sign-up

Packages

Simple pricing, no surprises

Starter

Enterprise Features

More volume

Mega volume

Set it up yourself

50 monthly sign-ups

Self-integration

Customization options

29

per month

Get started

Your new checkin experience is guaranteed to increase your conversion rate

Enter your email

Your new checkin experience is guaranteed to increase your conversion rate

Are you sure this email is correct?

Checkin.com Group fortsätter sin expansion, rekryterar Klarna-veteran som vice vd

Techbolaget Checkin.com Group, som förändrar hur människor över hela världen checkar in till tjänster på nätet, fortsätter sin expansion. Bolaget genomförde förra veckan sin notering på Nasdaq First North Growth Market. Efter flera rekryteringar under våren meddelar nu bolaget att de också värvat Klarna-veteranen Andreas Thim som ny vice vd. Hans huvudfokus blir att utveckla Checkin.com Groups strategiska försäljning och geografiska expansion.

Checkin.com Group har haft en intensiv vår med en övertecknad nyemission, nytt bolagsnamn och en lyckad börsnotering på Nasdaq First North Growth Market. Nu fortsätter bolaget bygga sitt team med rekryteringen av Andreas Thim som tar rollen som vice vd.

Andreas har arbetat med strategisk försäljning i olika roller under hela sin karriär. Han har tidigare bland annat arbetat många år på fintechsuccén Klarna, där han var kommersiellt ansvarig för bolagets USA-lansering. Dessa erfarenheter blir viktiga för Checkin.com Group som nyligen genomförde en nyemission för att bland annat stärka sin närvaro på den nordamerikanska marknaden och förstärka säljorganisationen. Han ansluter till bolaget från rollen som Chief Commercial Officer på fintechbolaget Brocc. 

- Det som framförallt lockade mig var kombinationen av ett fantastiskt team och en globalt skalbar produkt. Det finns många bra bolag och produkter där ute, men potentialen i Checkin.com Group känns som något utöver det vanliga. Produkten är skalbar och löser ett reellt problem samtidigt som det inte finns någon direkt konkurrens. Sedan känner jag också flera ur teamet personligen sedan Klarna-tiden och det känns jättebra att få jobba med dem igen, det ska bli grymt spännande, kommenterar Andreas Thim.

Andreas påbörjar sin anställning på Checkin.com Group den 1:a juni 2021. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jonas Köpniwsky, Head of Communications, Checkin.com Group, [email protected]

Om Checkin.com Group
Den första raden kod för Checkin.coms mjukvara skrevs 2017. Företagets målsättning har varit tydlig sedan dess, att etablera en ny standard för checkins på internet. Bolagets SaaS-mjukvara kombinerar flertalet UX-system, datakällor och identitetslösningar för att omgående skapa den optimala checkinupplevelsen för varje användare. Checkin.com Group har sitt huvudkontor i Stockholm, men arbetar och rekryterar globalt för att ha tillgång till de bästa talangerna i världen.

Checkin.com Groups aktie är sedan 2021 listad på Nasdaq First North Growth Market med kortnamn CHECK. Erik Penser Bank AB är Certified Adviser och nås på 08-463 83 00 eller via email: [email protected]. Mer information om bolaget finns på: https://group.checkin.com/investors/

non-regulatory

I dag är första dag för handel i Checkin.com Group på Nasdaq First North Growth Market

non-regulatory

Checkin.com Group adderar plattformar till bolagets distributionsstrategi, mjukvaran nu tillgänglig för 60+ nya varumärken genom integration med ledande B2B-leverantör