Perfect!

Before we configure your new flow, let's talk a bit about your requirements and how the framework functions.

Which one are you interested in?

We preconfigure everything

Expert preconfiguration

Integration support

Conversion increase guarantee

Set it up yourself

Self-integration

€29/month

Our beta is full

Starter

Self-integration

Customization options

Self-improving conversion optimization

Automatic updates without release

€0.49 per additional sign-up

Packages

Simple pricing, no surprises

Starter

Enterprise Features

More volume

Mega volume

Set it up yourself

50 monthly sign-ups

Self-integration

Customization options

29

per month

Get started

Your new checkin experience is guaranteed to increase your conversion rate

Enter your email

Your new checkin experience is guaranteed to increase your conversion rate

Are you sure this email is correct?

Checkin.com Group i avtal med Ryanair, Europas största flygkoncern

Checkin.com Group (STO:CHECK) har idag tillkännagett ett avtal med Ryanair, Europas största flygkoncern. Genom avtalet identifieras Ryanairs kunder via Checkin.com Groups AI-baserade teknik för bildigenkänning och ansiktsigenkänning, GetID.

Ryanair Holdings plc, transporterar fler än 154 miljoner gäster per år på fler än 2 400 dagliga flygningar från 82 baser och ansluter fler än 200 destinationer i 40 länder via en flygplansflotta på över 475 flygplan. Via avtalet levererar Checkin.com Group identifieringslösningar som genom verifiering av id-dokument och ansiktsigenkänning ger snabba och pålitliga identifieringsresultat. Lösningen erbjuder global täckning av id-dokument och support för de flesta enheter och geografier. Tekniken är sömlöst integrerad i bolagets app för att hjälpa Ryanairs kunder att smidigt verifiera sin identitet. 

- Den här nyheten visar styrkan i vår AI-drivna bildigenkänningsteknik som utvecklats av GetID. Vi är övertygade om att den här tekniken ligger långt före konkurrenterna och är grymt glada att en så framgångsrik aktör som Ryanair också delar den uppfattningen. Vår målsättning som grupp är att erbjuda vår “ax till limpa”-mjukvara för checkins till många fler vertikaler framöver, och resebranschen kommer förhoppningsvis bli en av dem där vi får ett extra bra gensvar. Nu fokuserar vi stenhårt på att skapa värde åt våra kunder och aktieägare genom fortsatt kapitaleffektiv tillväxt, både organiskt och genom uppköp, kommenterar Andreas Thim, vice vd på Checkin.com Group.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jonas Köpniwsky, Head of Communications Checkin.com Group, [email protected]

Certified Adviser
Checkin.com Groups Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market är Erik Penser Bank AB, +46 8463 83 00, [email protected].

Om Checkin.com Group
Checkin.com Group skapar aktieägarvärde genom kapitaleffektiv tillväxt uppnådd genom stark organisk tillväxt och strategiska förvärv. Gruppen erbjuder en unik helhetslösning som hjälper produkter och varumärken att förbättra hur konsumenter checkar in till deras tjänster online. Det heltäckande ramverket består av specialiserade teknologier som täcker varje enskild del av en konsuments checkin-upplevelse.
 

Bolaget har kontor i Sverige, Spanien och Estland, men arbetar och rekryterar globalt för att ha tillgång till de bästa talangerna i världen.

Checkin.com Groups aktie är sedan 2021 listad på Nasdaq First North Growth Market med kortnamn CHECK. Erik Penser Bank AB är Certified Adviser och nås på 08-463 83 00 eller via email: [email protected]

Mer information om bolaget finns på: https://group.checkin.com/investors/
 

non-regulatory

Checkin.com Group slutför förvärvet av teknikbolaget GetID

non-regulatory

Checkin.com Groups mjukvara nu live på den nyligen reglerade Nederländska spelmarknaden