Perfect!

Before we configure your new flow, let's talk a bit about your requirements and how the framework functions.

Which one are you interested in?

We preconfigure everything

Expert preconfiguration

Integration support

Conversion increase guarantee

Set it up yourself

Self-integration

€29/month

Our beta is full

Starter

Self-integration

Customization options

Self-improving conversion optimization

Automatic updates without release

€0.49 per additional sign-up

Packages

Simple pricing, no surprises

Starter

Enterprise Features

More volume

Mega volume

Set it up yourself

50 monthly sign-ups

Self-integration

Customization options

29

per month

Get started

Your new checkin experience is guaranteed to increase your conversion rate

Enter your email

Your new checkin experience is guaranteed to increase your conversion rate

Are you sure this email is correct?

Checkin.com Groups mjukvara nu live på den nyligen reglerade Nederländska spelmarknaden

Checkin.com Groups (STO:CHECK) mjukvara är nu live på den Nederländska spelmarknaden som reglerades den första oktober. De Nederländska regulatoriska kraven är komplexa och utgör ett bra exempel på hur Checkin.com Groups “ax till limpa”-mjukvara för checkins löser en mycket komplicerad regelefterlevnad genom en enskild integration.

Nederländernas spelmarknad reglerades första oktober. Endast tio bolag har fått licens och av dessa är det enbart två som har hunnit lanserat sin tjänst efter regleringen. Betcity.nl som är en av de två, använder Checkin.com Groups mjukvara för checkins .

- Att hjälpa våra kunder att uppnå regelefterlevnad i väldigt komplexa regulatoriska miljöer är en av de viktigaste styrkorna i vårt erbjudande. Därför känns det väldigt kul att vår mjukvara används av en av de två första licensierade operatörerna i Nederländerna. Vi har bara dom senaste dagarna hjälpt tusentals slutanvändare att på ett enkelt sätt identifiera sig och hoppas kunna hjälpa fler av de licensierade bolagen att hantera de nya kraven, kommenterar Andreas Thim, vice vd och försäljningschef för Checkin.com Group.

Genom Checkin.com Groups lösning kan iGaming-aktörer snabbt, enkelt och genom en integration hantera de krav som ställs på dem både i Nederländerna och globalt kring sign-up, identifiering och login. Bolaget har fram tills idag utöver Betcity.nl signerat avtal med ytterligare en aktör på den Nederländska spelmarknaden.

- Vi tycker att det är väldigt bra att myndigheterna tar stort ansvar för att skydda spelare med omfattande krav på branschens aktörer. Vår förhoppning är att Nederländerna på ett markant sätt kommer att bidra till vår fortsatta tillväxt inom igaming-vertikalen. Att en så framstående aktör som Betcity.nl valt vår mjukvara tycker jag visar på  styrkan i vårt erbjudande och det känns superkul att äntligen vara live. Nu får vi gnugga på för att få försöka få in alla andra operatörer också, kommenterar Kristoffer Cassel, vd och grundare på Checkin.com Group.


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jonas Köpniwsky, Head of Communications, Checkin.com Group, [email protected]
 

Certified Adviser

Checkin.com Groups Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market är Erik Penser Bank AB, +46 8463 83 00, [email protected].

 

Om Checkin.com Group:

Checkin.com Group skapar aktieägarvärde genom kapitaleffektiv tillväxt uppnådd genom stark organisk tillväxt och strategiska förvärv. Gruppen erbjuder en unik helhetslösning som hjälper produkter och varumärken att förbättra hur konsumenter checkar in till deras tjänster online. Det heltäckande ramverket består av specialiserade teknologier som täcker varje enskild del av en konsuments checkin-upplevelse.

Bolaget har kontor i Sverige, Spanien och Estland, men arbetar och rekryterar globalt för att ha tillgång till de bästa talangerna i världen.

Checkin.com Groups aktie är sedan 2021 listad på Nasdaq First North Growth Market med kortnamn CHECK. Erik Penser Bank AB är Certified Adviser och nås på 08-463 83 00 eller via email: [email protected]

Mer information om bolaget finns på: https://group.checkin.com/investors/

non-regulatory

Checkin.com Group i avtal med Ryanair, Europas största flygkoncern

non-regulatory

Checkin.com Group: Webcast onsdag 3:e november 08:30 i samband med kvartalsrapport för Q3